vineri, 25 februarie 2011

Dupa Dragobete...

E ora 4 dimineata de dupa… Dragobete.

Inca sunt sub impresia timpului de calitate petrecut intre 8 prezente feminine foarte dragute, cu multa deschidere la discutii, prietenie si distractie: 5 participante, 2 organizatoare si o voluntara sub limita de varsta (sic!) care ne-a facut poze!

Seara de deschidere a Clubului… a fost asa cum se cuvenea intr-un decor romantic: balonase, lumanari, muzica, cocteil special si sampanie in decorul feeric de afara cu ultimii fulgi albi de zapada ai iernii, dupa cum spune traditia.
‘Sarbatoarea Dragobetelui are o simbolistica bogata si interesanta. Dragobetele ingemaneaza in esenta sa atat sfarsitul iernii dar si inceputul unui nou anotimp si al reinsufletirii naturii.
Cei ce participa la sarbatoare, respectand traditia, sunt considerati a fi binecuvantati in acel an. Ei vor avea parte de belsug, fiind feriti in schimb de boli si febra. Conform anumitor superstitii din batrani, cei care nu sarbatoresc aceasta zi sunt pedepsiti sa nu poata iubi in acest an’.
Din start, participantele de aseara avem perspective dintre cele mai promitatoare anul acesta pentru ca am implinit traditia, cei aflati in preajma noastra pot beneficia de energia pozitiva pe care o emanam, asa ca va asteptam sa largim grupul!
Ma simt mai bogata sufleteste, intarita de convingerea ca sunt semene de ale mele care de la prima vedere te cuceresc cu prezenta lor calda si cu spiritul tanar, rasplatesc stradania si emotia organizarii unei prime intalniri cu necunoscuti care sa formeze mai tarziu un grup de prieteni.

Rautaciosii vor spune ca a fost o seara Femina… dar se stie ca femeile sunt cele mai deschise comunicarii si socializarii, ele sparg gheata, dupa care prezenta masculina balanseaza atmosfera si fac ca totul sa intre pe fagasul normal al existentei umane.

A fost un inceput timid dar mi-au folosit toate sugestiile primite pentru urmatoarea intalnire la care deja si-au manifestat dorinta de a participa si alte persoane.

Hmmm… ma simt multumita si increzatoare si sper ca asa s-a simtit toata lumea, eu asa le-am perceput…
Vom merge mai departe, tinta mea confortabila este sa ajung cat mai curand la un grup de 100 de persoane singure, barbati si femei, si sa ne simtim cu totii intr-o mare familie de prieteni.. Pana la Revelion??  Mai bine pana la vacanta!!!
Cu drag, Elena

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu